Pentru cina de aseara am fost nevoita sa gatesc ceva rapid deoarece David era mofturos ( disconfort la burtica). Asa ca am scos rapid de la congelator 3 pulpe superioare la dezghetat. Buuuuun dar ce pun panga???
Acest sos de hribi l-am cumparat la plic se gaseste la orice LIDL sau LD.
Pentru inceput avem nevoie de urmatoarele ingrediente ( portii pentru 3 persoane):
3 pulpe superioare de pui;
450 gr ciuperci champignon;
500 gr brocolii;
1 plic sos de ciuperci Hribi;
sare si piper dupa gust;
Pe o tigaie grill punem pulpele de pui condimentate cu sare si piper le intoarcem regulat si pe o parte si pe alta pana sunt gata, in alta tigaie separat dam drumul la ciuperci sa fiarba, dupa ce au fiert putin scurgem apa si punem alta curata adaugam si brocoliul peste ciuperci lasam sa fiarba la foc mic pentru a nu faramita bocoliul.
Intre timp, cat restul preparatelor sunt pe foc facem sosul care necesita minim de efort, rasturnam compozitia plicului in 750 ml apa cand incepe sa fiarba mestecam constant si micsoram flacara pana obtinem o crema mai subtire si gata cu sosul.
Revenim la brocolii si ciuperci, mie personal imi place brocoliul mai al-dente sa spun asa deci nu il las sa fiarba foarte tare, cand apa a scazut asezonam cu sare, piper putin ulei de masline opriti focul cand adaugati acestea se va simtii mai bine gustul uleiului de masline. Asezam frumos in farfurie adaugam sos peste ele si Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu