O reteta usoara si gustoasa care in bucataria noastra se regaseste des, paste cu sos alb si piept de pui. Sunt delicioase si consistente tinand cont ca pastele sunt o sursa de carbohidrati excelenta .
Iata de ce avem nevoie si cum se prepara .
Ingrediente :
*300 grame paste (folosesc foarte des Pastele Barila deoarece fierb repede si sunt de o calitate superioara);
*300 grame piept pui (un piept intreg );
*200 ml smantana ( eu folosesc smantana mai grasa );
* 100 grame parmezan ras;
*50 ml ulei masline (aveti aici un link cu un ulei de masline usor si de calitate ideal pentru persoanele care nu folesesc prea des uleiul de masline);
*2 catei de usturoi;
* patrunjel proaspat;
*sare si piper;
Mod de preparare:
Punem apa la fiert cu putina sare cand da in clocot adaugam pastele pe care le lasam pana devin al dente.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins apoi adaugam pieptul de pui taiat cubulete amestecam constant pana ce se albeste carnea, condimentam cu sare si piper, punem smantana peste pui si lasam sa dea intr-un clocot la final adaugam parmezanul si patrinjelul . Cand pastele sunt gata le scurgem de apa le amestecam cu sosul si va doresc Pofta buna !!!
Va sfatuiesc sa le serviti alaturi de un pahar cu vin alb si persoane dragi voua.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu